Субота, 27.04.2024, 00:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Лютий » 4 » Державне підприємство Учбово-курсовий комбінат Української державної будівельної корпорації «Укрбуд» проводить набір слухачів на 2016 рік.
12:00
Державне підприємство Учбово-курсовий комбінат Української державної будівельної корпорації «Укрбуд» проводить набір слухачів на 2016 рік.

Учбово-курсовий комбінат, заснований у 1965 році, має багаторічний досвід підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації (розряду) робітників та кваліфікованих фахівців підприємств м. Кременчука, Полтавської та інших областей України.

Для здійснення професійної підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації робітників, Учбово-курсовий комбінат має затверджені Міністерством освіти і науки України типові навчальні плани та програми, необхідну навчально-матеріальну базу, кадрове і навчально-методичне забезпечення.

Рівень кваліфікації викладачів комбінату та фахівців, які залучаються до співпраці, дозволяє вирішувати більшість навчальних питань з урахуванням вимог замовників навчальних кадрів. Всі викладачі мають вищу освіту, великий практичний досвід роботи на виробництві та періодично підвищують свою кваліфікацію згідно вимог Держгірпромнагляду України.

Навчальні класи знаходяться у приміщеннях УКК по вул. Гоголя 12/21 (центр міста, район Кременчуцького льотного коледжу). Класи мають необхідне обладнання та унаочнення, оснащення, інструмент і матеріали для проведення теоретичного навчання.

Залізничний вокзал та автовокзал поряд. Проживання можливе в готелі  «Кремінь» - 200 метрів від навчального закладу, ціни демократичні. Харчування в їдальні Кременчуцького льотного коледжу.  

Практикується індивідуально форма навчання та проведення занять та території замовника.

Освітні послуги надаються згідно ЛІЦЕНЗІЇ Серія АЕ № 527063 виданої та затвердженої Міністерством освіти та науки України.

По закінченню навчання видається свідоцтво (посвідчення) державного зразка.

Перелік професій http://ykkykrbyd.at.ua/index/perelik_profesij/0-8

Перелік курсів цільовго призначення http://ykkykrbyd.at.ua/index/kursi_pidvishhennja_kvalifikaciji/0-9

 

Чекаємо на Ваші замовлення!

Переглядів: 2295 | Додав: ykkykrbyd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0